Dinsdag 28 januari treedt de groep The Looney Toons  op in grote zaal van de Cacaofabriek, waar een live opname gemaakt wordt voor Tegen de Stroom In, het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond.  Aanvang van het concert: 21.30 uur; toegang gratis.

The Looney Toons is een ensemble van mensen die momenteel studeren aan de Fontys Academy of Music and Performance Arts (AMPA) in Tilburg.

Zoals gezegd is The Looney Toons een samengestelde groep van studenten uit alle leerjaren van AMPA die het leuk vinden om samen muziek te maken.

Het repertoire bestaat uit oude standards, gekleed in een ander jasje. Laat u dus verrassen door bekend repertoire, maar dan toch weer anders.

The Looney Toons bestaat uit:

zangeres Pau Li Liem (zij staat voor de derde keer op het podium van de Cacaofabriek), gitarist Min, trompettist Sijmen Kroot, bassist, Mattia Matranga  (voor de tweede keer hier) en drummer Emiel Verhagen.

Het concert op 28 januari, dat deel uitmaakt van de reeks ‘Tegen de Stroom In Sessies’,  zal ruim een uur duren en het eerste deel wordt live uitgezonden in het wekelijkse cultuurprogramma van Omroep Helmond Tegen de Stroom In. Publiek kan het concert gratis bijwonen. Uw aanwezigheid wordt door de muzikanten bijzonder op prijs gesteld. Graag tot dinsdag 28 januari, 21.30 uur in grote zaal van de Cacaofabriek.

Samengevat:

Wat:        The Looney Toons  live

Wie:         Pau Li Liem (zang), Min (gitaar), Sijmen Kroot (trompet), Mattia Matranga (bas) en Emiel Verhagen (drums)

Waar:       Omroep Helmond, Cacaofabriek grote zaal

Wanneer:  Dinsdag 28 januari

Tijdstip:   21.30 uur

Tickets:    gratis toegang

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *